Om os

Det skal være SIMPELT og lækkert… også når det skal gå stærkt.


Det kan hurtigt blive alt for kompliceret at finde et sundt og lækkert måltid i en fart. Det vil vi gerne lave om på med SIMPLE FOOD.

GRAB´N GO

Der vil hele dagen være frisklavede salater og bowls klar til at blive sendt ud af døren når du har travlt, men der er også mulighed for at du kan bygge din egen salat eller bowl og vi har et få siddepladser hvor du kan nyde din frokost.

I køledisken står der grønt klar i flere varianter. Du finder den blanding du har lyst til og du vælger derefter din protein Fugl, fisk eller vegetar. Herefter hapser du den dressing du har lyst til og du er klar. Salater og Bowls kan kombineres i det uendelige så du får lige dét du har lyst til – SIMPELT & LÆKKERT!

Det er iværksætteren Marianne Gammelgaard der står bag SIMPLE FOOD.

Med en baggrund som rejseskribent og indehaver af københavnerappén Copenhagen Junkie og en kæmpe passion for mad, var der især én ting hun synes manglede i København. Frisk, sund og simpel mad lavet fra bunden. Frokost der kan tages med i en fart.

Med inspiration hentet fra koncepter i internationale storbyer og fokus på lækre råvarer er det lille projekt nu parat til at komme ud over stepperne.

SIMPLE FOOD lukker.

Tak til alle vores faste kunder og dygtige samarbejdspartnere.

Vi ses...

De bedste hilsner,
Marianne & Josephine